Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21364
5455
5063
1438
1600
7345
6141
13120
1687

Online 25196 uživatelů

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii


Žánr:Akčná, Adventúra, RPG
Datum vydání:27. Únor 2025
Stránky hry:www.sega.com/like-a-dragon-yakuza/like-a-dragon-...
Výrobce:SEGA, Ryu Ga Gotoku Studio
Koupit hru Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
Koupit hru

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii je další přírůstek do série Yakuza/Like a Dragon, ve kterém se v hlavní roli objeví mezi fanoušky oblíbená vedlejší postava Goro Majima. Nejedná se o hlavní díl série, nýbrž o vedlejší příběh, který je označený "Gaiden" jako předešlý The Man Who Erased His Name.

Dějově se příběh odehrává po hře Infinite Wealth. Majima trpí ztrátou paměti a probouzí se vyplavený z moře na neznámém ostrově nedaleko Havaje. Zde se seznámí s mladým klučinou Noahem a společně budou pátrat po stopách týkajících se Majimovi minulosti. Nepotrvá dlouho než se připletou do konfliktu mezi kriminálníky s novodobými piráty, kteří se honí za legendárním pokladem. Pirátské dobrodružství tak pro našeho hrdinu může začít.

Majima se stane kapitánem vlastní lodi. Společně s posádkou se budete plavit po otevřeném moři a nacházet různé ostrůvky, které mohou ukrývat nějaké poklady nebo jinačí tajemství. Nejste ale jediný na moři. Čas od času se dostanete do námořní bitvy, během které musíte dostatečně poničit nepřítelovu loď, abyste se na ní mohli nalodit a potom se vaše posádka, v čele s vámi, pobije s tou druhou. Porážka nepřipadá v úvahu. Vaši loď si můžete postupně vylepšovat.

Kromě otevřeného moře se zde navštíví tři hlavní lokace, ostrov Rich Island, pirátské útočiště Madlantis, a v neposlední řadě taky Havaj, známá z předešlého titulu. Každá lokace je plná různých aktivit, vedlejších questů nebo taky miniher.

Soubojový systém se opět vrací ke kořenům a jedná se tak o akční mlátičku. Jsou zde dva různé styly boje. Prvním je Mad Dog, kterým je Majima dobře znám, představuje rychlé a akrobatické útoky v čele s ikonickým nožíkem. Druhým stylem je Sea Dog, kterému vévodí dvě pirátské šavle. Spolu s nimi lze využívat i střelné zbraně a jiné pirátské vychytávky, které vám dovolí stát se nebezpečným pirátem. Mezi oběma styly lze libovolně přepínat.




Další videa »


Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.


Související hry Like a Dragon: Infinite Wealth
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name
Like a Dragon: Ishin!
Yakuza 6: The Song of Life
Yakuza 5 Remastered
Yakuza 4 Remastered
Yakuza 3 Remastered
The Yakuza Remastered Collection
Yakuza: Like a Dragon
Yakuza Kiwami 2
Yakuza Kiwami
Yakuza 0

Diskuse o hře Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |