The Eternal Life of Goldman | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21364
5455
5063
1438
1600
7345
6141
13120
1687

Online 25085 uživatelů

The Eternal Life of Goldman


Žánr:Akčná, Adventúra, Platformová
Datum vydání:2025
Stránky hry:goldman.thqnordic.com
Výrobce:THQ Nordic, Weappy
Koupit hru The Eternal Life of Goldman
Koupit hru

The Eternal Life of Goldman je živoucí, leč temné dobrodružství, jež splétá dohromady legendy, pohádky a mýty. K tomuto žánru přistupuje z nezvyklého úhlu a na každém rohu nabízí něco nečekaného.

Připlouváte na Souostroví s podivnou misí: zabít tajemné stvoření jménem Božstvo, o kterém všichni mluví, ale nikdo ho neviděl. Abyste Božstvo našli, budete se muset ponořit do řady tajemství, která tyto ostrovy ukrývají. Objevíte místo poznamenané tragédií a plné výstředních postav a pozoruhodných kontrastů.

Vylepšujte si hůl díky novým součástkám a odemkněte si nové schopnosti, díky kterým prozkoumáte tajná zákoutí Souostroví a budete čelit neuvěřitelným tvorům.

RUČNĚ VYROBENÉ DO POSLEDNÍHO DETAILU
The Eternal Life of Goldman je výsledek několika let práce lidí, kteří zbožňují stejné komiksy a hry jako vy. Cílem vývojářů bylo vytvořit nádhernou 2D hru bez kompromisů. Vrátili se proto ke kořenům tohoto žánru a zvolili tu nejnáročnější možnou cestu - kresby, barvy a ruční animace pomocí klasické fázové techniky.

TO NEJLEPŠÍ Z ŽÁNRU
The Eternal Life of Goldman se na hony vzdaluje bezduchým klišé a vzorcům a místo toho tento žánr staví na hlavu. Hra obsahuje všechno, co se nám na plošinovkách z bočního pohledu líbí, a to napříč různými styly, trendy a érami. A vynechává všechny ty frustrující věci, které nedávají smysl a plýtvají vaším časem. Je to náročná plošinovka, která vyžaduje přesnost, ale nikdy nesklouzne k tomu útrpnému cvičení, kdy si musíte zapamatovat a metodicky provést přesnou sekvenci akcí. Klíčem k úspěchu je improvizace a vynalézavost.




Další videa »


The Eternal Life of Goldman - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře The Eternal Life of Goldman Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |