Projekt Z: Beyond Order | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21377
5455
5063
1438
1600
7345
6145
13133
1687

Online 13171 uživatelů

Projekt Z: Beyond Order


Žánr:Akčná, RPG, Strategická
Datum vydání:4. čtvrtletí 2024
Stránky hry:www.projektzgame.com
Výrobce:Maximum Games, 314 Arts
Koupit hru Projekt Z: Beyond Order
Koupit hru

Zažijte intenzivní akci z boje proti nemrtvým v napínavé zombie střílečce z vlastního pohledu Projekt Z: Beyond Order a umně využívejte výhod, které přináší její robustní systém rozvoje postav, jakož i obsáhlé možnosti přizpůsobení zbraní.

Pouštějte se ve hře zasazené do blíže neurčené fáze druhé světové války do intenzivních příběhových misí nebo v režimu volného průzkumu odhalujte tajemství děsivého ostrova zaplaveného nemrtvými v roli jednoho ze čtyř přeživších, z nichž každý disponuje jedinečnými schopnostmi a zastává nezastupitelnou roli ve společné hře čtyř hráčů. Střílejte, shromažďujte zásoby, vyrábějte, přežijte!

ČTYŘI UNIKÁTNÍ TŘÍDY POSTAV
Hrajte za jednu ze čtyř postav, z nichž každá má vlastní speciální schopnosti, umí používat jedinečné zbraně a hraje odlišnou roli v kooperativní hře. Vylepšujte postavy v rámci jejich individualizovaných stromů dovedností a proměňte každého z těchto přeživších v nelítostného zabijáka zombií.

DETAILNÍ PŘIZPŮSOBENÍ ZBRANÍ
Vyrobte si a svobodně upravujte celou řadu nejrůznějších zbraní, se kterými snáze rozložíte už tak se rozkládající zombie. Pátrejte po zásobách a plánech sloužících k vylepšování zbraní na dálku i na blízko a následně je na pracovním stole v úkrytu upravujte tak, aby co nejlépe odpovídaly vašemu hernímu stylu. Pomocí dodatečných modifikátorů pak můžete své zbraně učinit ještě smrtonosnějšími.

REŽIM VOLNÉHO PRŮZKUMU
Po úspěšném dokončení příběhové mise se ponořte do režimu volného průzkumu a pokuste se zjistit víc o tajemném ostrově, na kterém jste se nedobrovolně ocitli. Při tom bojujte se zombiemi, pátrejte po zásobách a plánech, plňte vedlejší mise a nejen to!

SPOLUPRÁCE ČTYŘ HRÁČŮ
Spojte se s dalšími přeživšími v adrenalinovém online kooperativním režimu až pro čtyři hráče. Společně plňte mise, bojujte s hordami nemrtvých a shánějte zásoby a plány.

SYSTÉM VÝROBY S POMOCÍ PLÁNŮ
Systém výroby s pomocí plánů je jádrem hry Projekt Z: Beyond Order a ovlivňuje téměř všechny ostatní herní mechanismy. Plány jsou v této hře zapotřebí k výrobě zbraní i vybavení, budování různých zařízení v úkrytu, ale i dalším účelům.

PŘIZPŮSOBITELNÁ ZÁKLADNA
Najděte bezpečné útočiště před nenasytnými obyvateli ostrova v tajném úkrytu přeživších. V něm můžete rozvíjet své postavy, vyrábět a upravovat zbraně, vydávat se na vedlejší mise nebo budovat obchody určené k nákupu a prodeji předmětů. Vylepšováním těchto obchodů potom odemknete ještě lepší vybavení a silnější zbraně. Pustit se ale můžete i do budování dalších zařízení, s jejichž pomocí proměníte váš úkryt v nový domov pro sebe i ostatní přeživší.

SHROMAŽĎUJTE ZÁSOBY
Přežijte na ostrově den po dni tím, že budete pátrat po zdejších cenných zdrojích ve snaze získat víc zbraní, zdravotnických potřeb, munice, plánů a dalších předmětů. Nalezené předměty pak prodávejte v obchodech nebo je použijte pro svou vlastní potřebu. Po získání zásob se ale nezapomeňte bezpečně vrátit do úkrytu, protože pokud tam venku zemřete, o všechny nalezené předměty automaticky přijdete.




Další videa »


Projekt Z: Beyond Order - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Projekt Z: Beyond Order Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |