The Occultist | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21377
5455
5063
1438
1600
7345
6145
13133
1687

Online 24478 uživatelů

The Occultist


Žánr:Akčná, Adventúra
Datum vydání:2025
Stránky hry:theoccultist.com
Výrobce:Daedalic Entertainment, DALOAR
Koupit hru The Occultist
Koupit hru

„Ve své paměti nosím obrazy, které by každého běžného smrtelníka vyděsily k smrti… ale já běžný smrtelník nejsem. Jsem okultista.“ Doprovoď Alana Rebelse v mrazivé hororové akční adventuře na jeho dosud nejděsivějším vyšetřování okultních jevů.

Ve hře The Occultist se vyšetřovatel paranormálních jevů Alan Rebels vydává na záhadný ostrov GodStone, aby zde odhalil příčinu zmizení svého otce. Ačkoli se otec o ostrově během uplynulých desetiletí opakovaně zmiňoval, Alan o něm ví jen to, že se na ostrově jeho otec narodil a vyrůstal.

Alan ale necestuje sám. Má s sebou mystické kyvadlo neznámého původu, které jej doprovázelo při vyšetřování všech minulých paranormálních případů. Na tajuplném ostrově GodStone zůstaly jen ulice zahalené mlhou a domy snažící se dohnat našeho vyšetřovatele k šílenství. Při jejich průzkumu Alan brzy zjistí jedno: Tento případ bude jedinečný.

Ostrov GodStone byl až do roku 1950 obýván nechvalně proslulým kultem hrůzy, jehož příslušníci prováděli všemožné znepokojivé experimenty a kruté rituály. Na ostrov od té doby nikdo nevkročil. Až do dnešního dne. Alan musí využít svého paranormálního talentu a mluvit s hrozivými dušemi zdánlivě připoutanými k děsuplným ulicím a domům, které na GodStone dosud stojí. Rozhněvaným duším se musí naopak za každou cenu vyhýbat.

Alan Rebels se vyšetřováním paranormálních jevů živí, a tak to pro něj není ničím novým. Aby Alan prozkoumal záhadný GodStone a dokázal vypátrat příčinu otcova zmizení, bude muset napnout síly na maximum. Vyšetřování na ostrově GodStone otřese Alanovými představami o tom, co je ve světě okultních věd vlastně možné. Godstone možná skrývá kletbu, kterou by šlo zrušit… ale byl by to dobrý nápad?




Další videa »


The Occultist - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře The Occultist Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |