Totally Spies! Cyber Mission | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21377
5455
5063
1438
1600
7345
6145
13133
1687

Online 7019 uživatelů

Totally Spies! Cyber Mission


Žánr:Akčná, Adventúra
Datum vydání:31. Říjen 2024
Stránky hry:www.microids.com/totally-spies-cyber-mission-en/
Výrobce:Microids, Balio Studio
Koupit hru Totally Spies! Cyber Mission
Koupit hru

Oslnivé dívčí trio z Beverly Hills – Sam, Clover a Alex – je zpět, připravené uhranout svými špionážními dovednostmi daleký Singapur ve hře Totally Spies! Cyber Mission. Vydejte se s nimi na dobrodružství plné akce a prozkoumejte při tom všechna futuristická místa této moderní asijské metropole – od jejích životem překypujících ulic až po zdejší mezinárodní univerzitu pro mládež. Mějte se ale na pozoru! Naše mladé špiónky se ještě ani nestačí zabydlet ve svých nových životech a už se objeví nová tajemná hrozba, vyvolávající chaos a šířící svůj zhoubný vliv napříč městem.

Špionážní agentura WOOHP okamžitě přechází na nejvyšší stupeň pohotovosti a špiónky se tak mohou rovnou vrhnout do víru akce. Vžijte se do rolí členek tohoto slavného špiónského týmu a vydávejte se s nimi na napínavé mise vybaveni spoustou nadčasových módních vychytávek. Postavte se novým padouchům, aniž byste ohrozili svoje utajení, a skoncujte s nebezpečím ohrožujícím město… i celý svět!

UTAJENÝ PRŮZKUM
Udělejte si při studiu čas na důkladný průzkum „Lvího města“ se všemi jeho lákavými destinacemi – od rušného námořního přístavu přes poklidnou kavárnu Bubble Spy Cafe servírující oblíbený bublinkový čaj až po světoznámé zahrady „Gardens by the Bay“ – a objevte při tom desítky sběratelských předmětů nezbytných pro vaše mise. Nezapomeňte ale, že ať už budete kdekoliv, nikdy nevíte, kdy vás agentura zavolá...

NAPROSTO INKOGNITO
Ovládněte dokonale umění infiltrace a řešením hádanek nebo s pomocí získaných předmětů zůstaňte nikým nespatřeni. V sázce není nic menšího než úspěch vaší mise!

STYLOVÉ VYCHYTÁVKY
Zachraňte Singapur ve velkém stylu s využitím celé řady špičkových technologických vychytávek – od proslulé hi-tech pudřenky až po elegantní laserovou rtěnku. Každá vychytávka vám umožní interagovat určitým způsobem s prostředím, přelstít nepřátele a překonat překážky stojící vám v cestě!

SÍLA V JEDNOTĚ
Hrajte za svou oblíbenou špiónku a spojte síly až se dvěma přáteli v lokálním režimu pro více hráčů. Vaše sehraná spolupráce bude pro překonávání výzev a postup v misích zásadní, protože každá špiónka má svou jedinečnou silnou stránku i vlastní speciální vychytávky.

JAKO V SERIÁLU
Zjistěte, jaké by to bylo ocitnout se ve zbrusu nové epizodě seriálu „Totally Spies - Špiónky!“. Prožijte originální příběh zasazený do právě vysílané sedmé sezony a znovu se setkejte se všemi svými oblíbenými postavami!




Další videa »


Totally Spies! Cyber Mission - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.


Související hry Totally Spies! Totally Party
Totally Spies! Zombie Jamboree!
Totally Spies! Swamp Monster Blues

Diskuse o hře Totally Spies! Cyber Mission Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |