Orcs Must Die! Deathtrap | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21332
5455
5063
1438
1600
7345
6122
13085
1687

Online 39878 uživatelů

Orcs Must Die! Deathtrap


Žánr:Akčná, Strategická
Datum vydání:1. čtvrtletí 2025
Stránky hry:robotentertainment.com/omdd
Výrobce:Robot Entertainment
Koupit hru Orcs Must Die! Deathtrap
Koupit hru

Orcs Must Die! Deathtrap je akcí napěchovaná střílečka z pohledu třetí osoby kombinovaná s rozmisťováním obranných pastí. Vyvíjejte se prostřednictvím rogue-lite voleb jako válečný mág kosící orky a likvidujte, kuchejte a zapalujte obří hordy v režimu pro až čtyři hráče.

FANTASTICKY MOCNÍ HRDINOVÉ
Najděte si mezi válečnými mágy roli, která vám bude vyhovovat – každá nabízí jedinečné zbraně, schopnosti, pasti a osobnost. Každý z hrdinů je uzpůsobený pro jiný herní styl a postavy mohou fungovat nezávisle i spolupracovat a navzájem se doplňovat, abyste si mohli vychutnat všestrannou a nekompromisní likvidaci orků.

VĚTŠÍ MASAKR, O SAMOTĚ I SPOLEČNĚ
Vychutnávejte si hru o samotě nebo v kooperaci až čtyřčlenného týmu – každá z možností nabízí jedinečné výzvy a odměny. Hra je vytvořená tak, aby se uzpůsobovala počtu hráčů a poskytovala tak vyváženou a napínavou zábavu v libovolné kombinaci.

ŽÁDNÉ DVA PRŮCHODY NEJSOU STEJNÉ
Čelte čím dál krvelačnějším hordám orků a dalších odporných stvůr s náhodnými bonusy a postihy, které ovlivňují vašeho hrdinu, pasti, zbraně, atributy a samotné úrovně. Na nepřátele a vaše obranné možnosti mají vliv i okolní faktory, například počasí a denní doba. Tyto bonusy a postihy se navzájem sčítají, takže se sami rozhodněte, zda budete pokračovat v boji proti stále větším hordám, nebo se vrátíte do své hradní základny, abyste posílili svého hrdinu, zbraně a pasti, než se střetnete s obávaným orčím generálem v drsném boji proti bossovi.

EPICKÝ BOJ
Ponořte se do vylepšeného soubojového systému, ve kterém kombinace hrdinských dovedností a prozíravých pastí způsobuje v řadách orků nevídaný masakr. Užijte si napínavý a svižně reagující boj na dálku i zblízka z pohledu třetí osoby. Bavte se u bláznivých fyzikálních interakcí a komických ragdoll efektů. Kochejte se pohledem, jak vaše pasti velkolepým způsobem odhazují, drtí a sekají orky a spalují je na popel.

KLASICKÁ ATMOSFÉRA ORCS MUST DIE!
Hra Orcs Must Die! Deathtrap se věrně drží milovaného humoru, osobitosti a kouzla, které tuto sérii proslavily. Ať už jde o vtipné orčí brebentění, spektakulární fyzikální model, díky kterému létají ječící orkové vzduchem, nebo našlapaný soundtrack plný kytar a dunících bicích, vše je vytvořeno tak, abyste si mohli vychutnávat neustálý přísun adrenalinu.




Další videa »


Orcs Must Die! Deathtrap - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.


Související hry Orcs Must Die! 3 - Tipping the Scales
Orcs Must Die! 3 - Cold as Eyes
Orcs Must Die! 3
Orcs Must Die! Unchained
Orcs Must Die! 2 - Fire and Water Booster Pack
Orcs Must Die! 2
Orcs Must Die! Game of the Year
Orcs Must Die! Lost Adventures
Orcs Must Die! Artifacts of Power
Orcs Must Die!

Diskuse o hře Orcs Must Die! Deathtrap Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |