Hot Lap Racing | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21332
5455
5063
1438
1600
7345
6122
13085
1687

Online 41509 uživatelů

Hot Lap Racing


Žánr:Racingovka
Datum vydání:16. Červenec 2024
Stránky hry:maximument.com/games/hot-lap-racing/
Výrobce:Maximum Games, Zero Games Studios
Koupit hru Hot Lap Racing
Koupit hru

Hot Lap Racing je závodní hra, která s pomocí vlastního fyzikálního enginu umně balancuje realistickou simulaci chování vozidel s arkádovou zábavností. Poznejte historii motorsportu od vozů typu GT Cross až po formuli 1, závoďte lokálně s přáteli nebo soupeřte online s ještě více hráči a probuďte v sobě šampiona!

Víc než patnáct tratí s desítkami variant
Podmaňte si přes patnáct licencovaných i pro hru zvlášť navržených tratí s více než sedmdesáti variantami jejich uspořádání. V Hot Lap Racing naleznete například belgický okruh Zolder, rakouský Salzburgring, Kuwait Motor Town, španělské okruhy Jarama a Navarra, francouzský Laquais, německý Oschersleben, americký Gingerman Raceway a další.

Přes pět desítek vozů
Vybírejte z pestré nabídky více než padesáti závodních aut z různých tříd a ér motorsportu, od monopostů formule 1 ze 60. let až po vytrvalostní vozy současnosti. Usednout budete moct za volant takových žihadel, jako je Peugeot 9X8, Alpine A110 GT4, Alfa Romeo 155 DTM, Brabham BT24, futuristický vůz Formula Extreme sestavený přímo herní komunitou, Ligier JS P320, Renault R5 Turbo 3E a velká spousta dalších.

Prožijte úspěšnou kariéru
Vyrazte na cestu jako mladý začínající závodník a pokuste se vystoupat až na vrchol. Naučte se mistrně ovládat širokou škálu slavných vozů na legendárních tratích a při tom se postavte skutečným šampionům z historie motorsportu.

Zapoťte se při horkém kole
Pilujte svůj jízdní styl na kterékoliv z dostupných tratí a postupně zlepšujte svoje časy na kolo. Záleží na každém průjezdu zatáčkou a počítá se každá setinka.

Několik tříd motorsportu v jedné hře
Vytrvalostní vozy, monoposty, sportovní vozy GT, elektrická nebo špičková produkční auta. Zatímco se budete učit, jak každé z nich dokonale ovládnout, dozvíte se toho o jednotlivých érách motorsportu a třídách vozů víc, než byste čekali.

Online i offline hra více hráčů
Ukažte ostatním, kdo je tu nejlepší, a protněte cílovou čáru jako první. Hrát můžete až ve čtyřech hráčích lokálně nebo až ve dvanácti online.




HW požadavky Hot Lap Racing
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel i5 5500k
  • NVIDIA GeForce GTX 1060
  • 4 GB HDD
  • DirectX 11

Další videa »


Hot Lap Racing - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra zatím nebyla hodnocena.

Moje hodnocení
Ohodnotit


Diskuse o hře Hot Lap Racing Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |