Pixelshire | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21332
5455
5063
1438
1600
7345
6122
13085
1687

Online 39731 uživatelů

Pixelshire


Žánr:Adventúra, RPG, Simulátor
Datum vydání:3. čtvrtletí 2024
Stránky hry:www.mergegames.com/games/pixelshire/
Výrobce:Merge Games, Kappa Bits
Koupit hru Pixelshire
Koupit hru

Budujte městečko Pixelshire a rozvíjejte vztahy s jeho obyvateli v jedinečné RPG sandboxové hře, která kombinuje simulaci života se stavěním, průzkumem a bojem.

Vyjádřete svou originalitu tím, že navrhnete celé městečko od základů zcela podle svých představ, mistrně ovládněte řadu nejrůznějších činností, důkladně poznejte svoje sousedy a pečlivě prozkoumejte pixelový kontinent Arcadia!

SHROMAŽĎUJTE SUROVINY... ALE NE SAMI
Navazujte v Pixelshire vztahy, která dalece přesáhnou rámec běžné známosti. Vaši přátelé se zde totiž mohou stát vašimi spojenci, kteří vás díky funkci „následuj mě“ budou doprovázet při vašich nesčetných dobrodružstvích a podají vám pomocnou ruku při shromažďování surovin a plnění rozmanitých úkolů. Cestování po herním světě Pixelshire tak v jejich doprovodu bude hned o něco příjemnější a zábavnější.

PŘETVÁŘEJTE SVĚT POMOCÍ TERRAFORMACE
S využitím jedinečných terraformačních nástrojů přetvářejte svět Pixelshire podle svých představ. Tvarujte řeky nebo modelujte kopce, kdekoliv a jakkoliv se vám zlíbí, a vytvořte krajinu, která bude odrážet vaši bohatou představivost.

ODEMKNĚTE SPOUSTU DOVEDNOSTÍ A TALENTŮ
S tím, jak budete pomáhat ostatním při plnění jejich úkolů, budete odemykat nové dovednosti a talenty související s povoláním těchto postav a s každou další naučenou lekcí se v dané činnosti budete stávat zručnějšími a efektivnějšími. Například u kapitána Farrella na vás čeká odemykatelný talent, který dokáže vylepšit vaše kulinářské dovednosti, což vám umožní vařit chutnější pokrmy přinášející více výhod při obnově vaší výdrže!

VYTVÁŘEJTE DOMOVY SOUSEDŮM
Díky možnosti stavět a zařizovat domy máte příležitost navrhnout každý kout městečka Pixelshire tak, aby odrážel osobitosti a preference jeho rozmanitých obyvatel. Využívejte naprosté svobody při navrhování městečka a zajistěte každému z jeho obyvatel jedinečný domov dokonale přizpůsobený jeho potřebám a vkusu.

ZKOUMEJTE SVĚT
Vydávejte se na napínavá dobrodružství a pečlivě prozkoumejte celý rozlehlý kontinent Arcadia. Putujte kouzelnými krajinami a objevujte skryté poklady rozeseté po celé zemi. Vstupte do hlubin nebezpečných podzemí, těžte v nich vzácnou rudu a odkrývejte rozličná tajemství ukrývající se pod povrchem.




Další videa »


Pixelshire - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Pixelshire Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |