God of War: Ragnarök | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21332
5455
5063
1438
1600
7345
6122
13085
1687

Online 39220 uživatelů

God of War: Ragnarök


Žánr:Akčná, Adventúra, RPG
Datum vydání:19. Září 2024
Stránky hry:godofwar.playstation.com
Výrobce:Sony, Santa Monica Studio, Jetpack Interactive
Koupit hru God of War: Ragnarök
Koupit hru

Ve hře God of War: Ragnarök, pokračování úspěšné hry God of War (2018) se Kratos a Atreus musí vydat do každého z devíti světů, aby hledali odpovědi a připravili se na předpovězenou bitvu, která ukončí svět. Kratos a Atreus se společně vydávají hluboko do devíti světů hledat odpovědi, zatímco se ásgardské síly připravují na válku. Během cesty budou prozkoumávat úžasné mytické krajiny, verbovat spojence z různých světů a čelit strašlivým nepřátelům v podobě severských bohů a monster. Hrozba Ragnaröku se stále víc přibližuje a Kratos a Atreus se rozhodují mezi bezpečím své rodiny a bezpečím světů...

TI, KTEŘÍ PŘEKONAJÍ OSUD
Atreus pátrá po znalostech, které by mu pomohly pochopit proroctví o Lokim a jeho roli v Ragnaröku. Kratos se musí rozhodnout, zda se nechá spoutat strachem z opakování svých chyb, nebo se osvobodí od své minulosti a stane se otcem, kterého Atreus potřebuje.

VÁLEČNÉ ZBRANĚ
Sekera Leviatan, Čepele chaosu a Ochráncův štít se vracejí spolu s řadou nových schopností Krata i Atrea. V boji proti bohům a monstrům z Devíti světů při ochraně své rodiny budou Kratovy smrtící spartské schopnosti prověřeny jako nikdy předtím.

PROZKOUMEJTE SVĚTY
Vydejte se s Kratem a Atreem hledat odpovědi a spojence do nebezpečných a ohromujících krajin a postavte se s nimi nejrůznějším nepřátelským stvořením, monstrům a severským bohům.

OVLÁDNI SEBE SAMA V GOD OF WAR RAGNARÖK: VALHALLA
Přístup k DLC God of War Ragnarök: Valhalla je bez dalších nákladů k dispozici. Kratos doprovázen pouze Mimirem se vydává na hluboce osobní cestu plnou přemítání, která ho nutí ovládnout mysl i tělo a čelit výzvám Valhally v rozplétajícím se opakovaně hratelném dobrodružství, které kombinuje oblíbené souboje z God of War Ragnarök se zcela novými prvky inspirovanými žánrem roguelite.

PC VERZE
God of War Ragnarök pro PC využívá sílu platformy k zajištění výjimečného zážitku a přináší odemčené snímkové frekvence a špičkovou grafiku, technologie upscalingu, podporu Nvidia Reflex, podporu super ultraširokého zobrazení, přizpůsobení ovládání, hepatickou odezvu a prostorový 3D zvuk.




Alternativní názvy
God of War Ragnarök

Další videa »


God of War: Ragnarök - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.


Související hry God of War

Diskuse o hře God of War: Ragnarök Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |